1
Македонски јазик English Language

Кошничка

0 Производи
Сите производи Часовници Очила за Сонце Накит
За Нас Сервис Контакт MK EN
0

ДОСТАВА НА ПРОИЗВОДИ
Сите производи нарачани од нашата веб страница имаат безплатна достава на цела територија на Р.Македонија.

По добивање на потврда дека вашата нарачка е успешно реализирана, во рок од 24 часа нашиот оператор ќе ве контактира за потврда и проверка на сите податоци. Од моментот на потврдување на нарачката, рокот за испорака до купувачот е од 2 до 5 работни дена.

Курирот пратката ја доставува на адресата за испорака во период од 9 до 17 часот.
Доколку курирот не ве пронајде на адресата за достава, вообичаена пракса е да ве побара на телефонскиот број кој сте го навеле при купување, со цел да договорите термин за достава на производот.
Доколку и по вториот обид за достава не го подигнете производот, тој ќе ни биде вратен нам и ќе биде достапен за подигнување од нашот продажен салон. Откако пратката ќе биде вратена, ќе бидете исконтактирани за повторен договор за испорака.


PLEASE WAIT...
Information

ПОМОШ ПРИ КУПУВАЊЕ

За повеќе информации и помош при купување, контактирајте не на следниот број:

Работно време на call центарот

Понеделник - Петок
(09ч-17ч)

Контакт

info@tempora.mk